ANUNT IMPORTANT – FURNIZARE APA si AGENT TERMIC

Anunțăm populația că în urma unei defecțiuni pe linia de medie tensiune care alimentează S.C Aparegio S.A, precum și Uzina de Agent Termic şi Alimentare cu Apă (UATAA) , în municipiul Motru nu se poate furniza apă și nici agent termic. 
SC Aparegio SA a epuizat rezervele de apă din bazine, iar UATAA nu poate furniza agent termic până în momentul în care se va remedia defecțiunea la rețeaua electrică.
CEZ Oltenia se află cu mai multe echipaje pe teren pentru a identifica defecțiunea.
Facem apel la populație să dea dovadă de înțelegere și până în momentul în care CEZ va remedia defecțiunea, să găsească surse alternative de încălzire și să-și achiziționeze apă potabilă.
De asemenea, reamintim faptul că în urma condițiilor meteorologice extreme din ultimele 48 de ore, dar și a prognozei care vizează municipiul Motru, cursurile școlare au fost suspendate în municipiu. De altfel, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis închiderea tuturor unităților școlare din județul Gorj.

ANUNT – 17.12.2018 – Se inchid scolile

Având în vedere condițiile meteorologice extreme (cod portocaliu de ninsori abundente), comandamentul situațiilor de urgență și primăria anunță suspendarea cursurilor luni, 17 decembrie 2018, în toate instituțiile de învățământ de pe raza municipiului Motru. Această decizie este în corelație cu punctul de vedere al prefectului județului Gorj.